Kuinkas sitten kävikään

Aika on kulunut nopeasti. Mitä kaikkea ja paljon kasvimaahan liittyvää onkaan tähän mennessä tapahtunut? Tässä liuta kuvia matkan varrelta. 🙂

Ensimmäiset istutukset, Salaatit, Mustajuuri, Persilja, Mangoldi ja Vihersipuli on kylvetty. Tulppaanit ja Lemmikit kukkivat.

Tässä taimia ikkunalaudalla. Kaikki eivät päässeet kuviin. Tässä Tuoksuherneet, Iisopit ja Kreikanmeirami , jotka yhä odottavat pääsyään Kesänihanalle.

Punaviinimarja kukkii. Illakko puhkeamassa kukkaan. Sitruunatimjami on voimissaan ja Tulppaanit jatkavat kukkimistaan.

Sininen hetki.

Tässä vaiheessa kaikki istutukset on tehty lukuunottamatta Tuoksuherneitä, Iisoppia ja Kreikanmeiramia. Osa esikasvatetuista taimista sai iskua pyörämatkalla ja menehtyivät. Maissin taimet jyräytyivät Herra H:n pikkuruisten jalkojen alle. Selviytyjiäkin on.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä ihanat oljet! Näistä puhuttiin, niitä etsittiin ja löydettiin, iloittiin, mutta odotettiinkin turhaan kunnes odotus olikin oikea ja niin ilokin. Ai että. Nyt lyyli on onnellinen! Ei vain näytä hyvältä vaan myös tekee hyvää! PS. Tämä reissu tilkulla oli ensimmäinen, joka sisälsi suorittamisen lisäksi fiilistelyäkin. Avot.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s