Keväthuumaa

Pari kertaa on tultu pyörähdettyä palstalta. Ihmetyttää kun hommaa on paljon, niin silti sitä parissa tunnissa ehtii kuitenkin jo aika lailla. Se on mahtavaa! Uusi aita on hieno ja uusi “järjestys” alkaa pikku hiljaa järjestymään. Vanhasta aidasta täytyy hankkiutua eroon ja jotta kompostilaatikon voi siirtää, täytyy se ensin tyhjentää. Vaikka enää puolillaan niin silti liian raskas siirrettäväksi. Yksi asia vaatii toista ja aivotkin jotutuvat työhön pähkäilemään, että missä järjestyksesä mitäkin kannattaa tehdä.

Yhä tuntuu että ikuisesti olisi tehtävä uusiksi kukkapenkkejä ja kääntää maata perusteellisemmin iänikuisen Vuohenputken, Rönsyleinikin ja Peltotatarin positiivisesti sanottuna poistamiseksi, realistisesti sanottuna vähentämiseksi… Paljon askelia on otettu oikeaan suuntaan ja maan kanssa painiminen on lopulta hauskaa, koska tulokset näkyvät lopulta, mutta vasta lopulta. Pitää olla positiivinen ja kärsivällinen mieli, koska koskaan ei ole valmista. Mikä sitten onkaan loppu kun nythän tää vasta alkaa ja koskaan ei ole valmista.

Eilen katsoin siemenlaatikkoon ja olin autuaasti unohtanut, että olihan näitä istutettavia jo toukokuulle ja joistain oli jo esi-istutusaika kulunut umpeen. Ei haittaa. Tänään möyhin ja harasin maata. Sirottelin lannoitetta ja siemeniä ja lisää siemeniä ensi kerralla. Kitkettyäkin tuli, taas. Valkosipulit voi hienosti ja kaikennäköistä suunniteltua ja suunnittelematonta vihreää pukkaa esiin ja kitkemistäkin riittää koko kesälle!:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s