Kesän viimeiset kukkaset


Aika etenee hullun lailla ja väsymys nopeuttaa ajan kulua heikentämällä muistikuvia. Kävi vain niin hauska sattuma, josta piti jo ajankohtaisemmin kirjoittaa, mutta kas, aikaa ei ole oikein ollut.

Olisikohan siis ollut viime tai sitä edeltävällä viikolla kun olin tyttökaverini kanssa kävelyllä ja osuimmekin Finlandiapuistoon aika oivalliseen aikaan. Finlandiatalon takana sijaitsevia kukkaistutuksia oltiin poistamassa ja saimmekin luvan poimia kaikista penkeistä kaikkia kukkasia! Kauhea ahneushan siitä kyti. Harmillisesti osa kukista oli saanut kylmää, mutta täytyyhän sitä syy olla istutuksien poistoonkin. Kysyin vielä kirjavalehtistä Salviaakin ja sainkin 2 kpl:tta mukaani. Niisä oli kyllä niin isot multapaakut ja painoivat niin paljon, että loppujen lopulta olin varmasti huvittava näky työntäessäni lasten kärryjä yhdellä kädellä, toisessa kädessä jättisalvia huviin kiedottuna, toinen Salvia kärryjen alakopassa, ja kukat kiikun kaakun kärryjen päällä!

Toinen Salvia lähti maille ja toinen meni tilkulle. Toivottavasti talvehtisivat. Jotain talvisuojaa kyllä pitäisi pläntin ryydeille kehittää. Milloinkohan sitä ehtisi… Tässä kuitenkin kuvia poimituista kukkasista. Kuvat eivät ole ihan tuoreeltaan, kun piti odottaa aurinkoista hetkeä. On ollut niin kovin harmaata. Kukkien värit kyllä piristävät ja muistuttavat kesästä, jota on jo ikävä, vaikka talviaikaankaan ei olla vielä päästy. Väri- ja valoterapiaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s